CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 28, 2009

Lamanya x "berDATING"..

Huhuhu..ptg yg hening ni hati aku berbunga kegembiraan rasenye..asyik tsengih sendirian..mane taknye buah hati aku baru kol ajak keluar mkn mlm ni..Ya Allah..rindunye saya pada kamu wahai Encik Khairullah..kali terakhir pon bln lpas kite keluar bsama.Aku ngan abg k mmg jarang keluar memandangkan keje yg tgh bnyk kt bengkel abg k..nk wt mcm mane,sbg tunang aku kene la paham keje abg k..

Dalam kotak fikiran ni tgh fikir baju ape aku nk pakai mlm ni??ape erk..kadang2 aku mcm da blur nk pakai baju ape..pastu kenela make-up2 sbb abg k aku ni mmg cerewet klu aku selekeh n x make-up..dan abg k aku ni prihatin orgnye..ape yg xkene pd wajah aku ni mmg cepat je die menegur.alamak malunye..klu lipstik x kene gaye pon die nk tegur..pernah dulu aku pakai liptik color light pink..nk tau die ckp ape?"x elok la ayang pakai lipstik color ni..mcm negro je"wuargghh..sampai hati kamu ckp tunang kamu mcm tu..tau la kulit aku ni agak gelap sket..tp kamu lg gelap dr saya..tp die x bape nk suke puji aku sgt.ni lg 1 kes..ade skali mase kt pantai..ade gerai jual topi..cntik2 gak la..die offer kt aku,nak ke topi tu yang?aku segan nak ckp..dgn plahan aku ckpla 'nak'.terus die brek emergency n reverse kete die sampai dpn gerai tu.da beli tu aku pakaila topi tu n tanyela.."cantik x sayang?"dan ini jwapannye.."ingatkan belikan topi ni btambah cantik..tp btambah hodoh n buruk plak"(ape lg ketawa besar la die)kurang asam..aku xtau sama ade nk nangis or ketawa..tp kdg2 klu ingat balik mmg ketawe aku sorang2.atas motor pon jadikan..

K la..jam pon da menunjuk kan pukul 6, lg lmbt aku keluar ofis ni lg lmbat la aku sampai rumah nnt..doakan aku slmt sampai ok..bjumpa lg di lain entry ok..Assalamualaikum..

1 comment:

Dayu said...

bukan senang nak kuar dating ngan tunang sendiri
mereka akan jadik byk cekadak
mentang2 dah 50% hak dia
mula lah request mcm2
tp demi nak jaga lelaki kesayangan sendiri
berhias je lah
lagipun best pe...sendiri gak yg nmpak lawa kan

Blog Widget by LinkWithin