CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 09, 2009

KENAPA AKU ASYIK MIMPI KAHWIN JE NI?

wuuuaarrgghhh...tolong!!!nape lately ni aku kerap mimpi pasal kahwin je.for this week je sudah 2 kali aku mimpi..kalau bermimpi yang indah2(ha!!jgn pk bukan2 erk) tu xpe la gak tp aku mimpi yg x berape syok n buat aku risau n runsing..aku ni kemaruk nak kahwin sgt ke erk?

nak kate x cuci kaki sebelum tido x jugak..siap berus skali kaki ni adalah(hak3..)kenapa..kenapa n kenapa??aku asyik mimpi mase perkahwinan aku nanti sumenya serba x kena.macam mlm td aku mimpi pegi rmh abg k,dpn rumah dia ade canopy siap langsir warna pink lg..tau2 je dia ckp nk sambut majlis perkahwinan kami..aik!!pelik ni..pastu ade ke patut baju untuk bersanding adalah songket warna maroon..da lari tema ni..yg lg peliknye org lain lak yg pakai baju pengantin pompuan tu..da tu xde pelamin.mau menangis rasenye..wuaarrrgghh..ape maksud disebalik tabir mimpi ni?

mungkin terlalu memikir n mengharapkan yg terbaik untuk perkahwinan kami..tu yg buat aku sampai terbawak2 dlm mimpi.org cakap mimpi itu mainan tido..itu org cakapla..dulu sebelom aku bertunang pon kerap mimpi yg majlis pertunangan aku ngan abg k serba tidak sempurna..bole kate tiap mlm aku mimpi mende yg hampir sama..takut siot.

ade sape2 x pernah mengalami nasib seperti yg sedang aku alami ini..aku x nak mimpi mcm ni lg..ade sape2 nk share pengalaman ngan aku x?tolonglah berkongsi pengalaman ngan aku erk..dan di sebabkan mimpi ni aku langsung x sedar nk bangun sahur..udahnye aku xdpt la nk menunaikan puasa sunat ari ni.ngeh..ngeh..ngeh..(alasan je)

3 comments:

ana Yg Ceria said...

hehehh tu tndanya kena kawin awai la..ceepat2..risau gakk ek..relexx jerr wat tak taw..

Dayu said...

heheheheh
tu maknanya..sudah sampai seru dh tu
rileks..
sikit je lagi jadik la kenyataan

khairulhaya said...

thanks erk ana n dayu kerna telah menghilangkan kegusaran yg bertahta di hati beta ini..mgkn ada benarnya kata2 kalian..hak3..

tp bila erk hari tu akn berlangsung..tp xnk la mcm dlm mimpi tu..serba menyakitkan hati..

Blog Widget by LinkWithin