CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 17, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ME(^_^)

"ALLAH SELAMATKAN KAMU.."
"ALLAH SELAMATKAN KAMU.."
"ALLAH SELAMATKAN ROHAYA.."
"ALLAH SELAMATKAN KAMU"

Hai kalian semua..hari ni aku rase aku la wanita paling GUMBIRA di dunia..tau kenape???


sebabnye hari ni ulangtahun aku yang ke 24..rase macam da tua je..sebab xde sape nak nyanyikan lagu kat atas tu maka aku nyanyikan untuk diri sendiri jela..
bole ker???
malam tadi da sambut ngan abg k..kol 7.30 pm abg k jemput..bila ditanye nak makan kt mane..aku pon blur..nak pegi seafood..banyak plak kang belanje..ni da la nak raya..abg k mesti nak pakai banyak duit.so aku cakap terpulangla..maka destinasi pilihan adalah KFC kat kuala selangor..

otw ke kuala selangor tu abg k tanye lagi..nak kek ke?mule2 aku cakap x nak la..tp cepat2 aku tukar fikiran n cakap nak..nak..so abg k beli la kek..comel je..jadila..beli besar2 pon sape nak makan.abg k keluar je..cepat2 aku selongkar kete abg k..nak tengok dia sorok hadiah kat mane..tp malang..aku x jumpe.mungkin kecik je kot hadiah tu n dia sorok dalam poket..

**kecik tp bermakna..sayang nye xde tulis ape2 pon**

malam tadi just celebrate kat KFC..makan pon ala kadar je..lagi pon aku sempat makan sebelom abg k datang.baju pon pakai baju yang aku da tukar awal2 kat ofis.konon nak pakai time jamuan buka puasa tu..nak tukar2 pon da malas..so pakai je la baju tu..


**gaya ape la aku pose ni erk**

selesai makan terus je balik..abg k cakap nak bagi hadiah tu kat rumah je.so balik tukar baju n borak2 dulu ngan abg k.x lame tu baru abg k cakap nak amik hadiah tu.rupenye dia simpan dalam bonet kereta.patutla aku cari x jumpa..

sampai depan pintu,abg k suruh aku tutup mata.tp abg k x puas hati takut aku main tipu..so dia pegi bilik aku amik selimut n bungkus aku ngan selimut tu.x patut betol tunang aku nih.saje bagi aku gelak sorang2 dalam selimut tu..hak3..nak tau ape aku dapat..meh tengok:-


**surprise***


**sama besar ngan aku**


da lame aku teringin nak ade teddy bear sendiri..puas aku mintak dulu dari abg k..ade sekali tu..aku tunjuk la nak teddy bear tu..bila abg k tengok je hargenye terus letak balik..hak3..aku tanye gak beli kt mane n bape harganye..bukan ape aku just bayangkan abg k yang ganas macam bonzer tu beli teddy bear besar gedabak.kalau orang tengok mesti gelak kan.."ganas2 mcm tu pon beli teddy bear erk".ngeh..ngeh..ngeh..


akhirnye dapat gak teddy bear tu..so sekarang da jadi bodyguard aku time tido..tapi masih belom ade name lagi la..ade sebarang cadangan???


okey..tu kisah malam tadi..hari ni plak banyak kejutan yang aku terima..antaranye adalah;



**see..see..ada hadiah utk aku**


sampai2 je tengok ade hadiah..da agak da sape yang bagi..sape lagi kalau bukan jolyn..khairil..siti n dewi..diorang ni semua 1 department ngan aku.da jadi tradisi tiap2 birthday mesti akan colct duit untuk beli hadiah or makan2..nak tau ape isinye?biase je tapi amat aku hargai..terima kasih kalian..

**huhu..bole pakai raya nanti**


okey..x lame tu ade lagi 1 kejutan dari wennie..kawan baik aku dari dulu..ingat gak dia birthday aku..mane x ingat sebab birthday dia minggu depan je..sebenarnye petang semalam dia da pesan suruh amik stok milo..nescafe n biskut untuk bulan ni.biase memang aku amik sendiri pon..




dan..tibe2 pagi tadi dia hantar sampai bawah n dia mintak aku tolong simpan semua barang2 tu dalam drawer..sedang punggah memunggah tetiba aku jumpa hadiah..dalam plastik yang berisi biskut n nescafe..terkkkeeezzzuutt aku..



**tadaaaa**


**yang ni pon bole pakai time raya nanti**

**bagus kan siap nak pasangkan lagi**

naseb baik ade untie cleaner..dia yang tolong amik gambar kami kt pantry pagi tadi..birthday tahun ni memang sangat bermakna n ini adalah kenangan paling manis untuk aku kenang.minggu lepas baru je potong kek secara berjemaah..mungkin rezeki aku kot...

okey la..sampai sini dulu yang bole aku kongsikan bersama..ikutkan memang panjang la kot entry ni..ape pon..aku hargai semua mesej2 yang kengkawan da kirim kat aku..hadiah2 pon amat aku hargai..

sekian..

**W.A.S.S.A.L.A.M**

5 comments:

aleena said...

happy bufday:)

semoga dipanjangkan umo n dimurahkan rezeki ya..

may happiness are always with u n all ur dream come true:D

da tua suda..hehe

Mrs Drac said...

bnyknye entri harini..bayar untuk raye ek=p

hehhe..neway slmt hepi besday..kite sebayala..tapi roy kene panggil saye kakak..sebab tue 7 bulan..wakaka..

**baiknye opismate blikan present=)

***teddy bear saye name Elly n Abbie..roy kene pikir name die cpt2 yek

Love Lavendar said...

happy birthday to u...happy birthday to u...happy birthday to rohaya...lalalala...

beta sudah nyanyikan lagu buat hamba...huhuhu... bestnye dpt teddy bear..mesti kelakar abg k beli n bwk teddy bear tu blik...kih3....

anyway, semoga dipjgkan umo, murah rezeki dan kawin cpt... dan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin..

psst: thn ni celebrate birthday time puasa lagi...hehehe.. terima lah hadiah ini.. muahhhh..muahhh...
(ops! terlebih sudah!)

~ thalhazlin ~ said...

Happy birthday!
semoga segala impian menjadi kenyataan. InsyaAllah :)

khairulhaya said...

aleena:
thanks leena..
ala..tua sangat ke?xde kan..hhiiihi

Mrs Drac:
banyak sangat ke?mcm tau2 je erk nape roy update bebanyak nih..
x sangka kite sebaya..tp kamu lebih tua..
xpe,pasni roy panggil kakak je la erk..
tu la,roy sgt bertuah punye opismate yg sgt baik ati..
buat mase ni roy blom ade name la..pening nak pk..lagi pon x tau jantina teddy bear tu..hahahah..

Love Lavendar:
thanks dear..siap nyanyi lagi..
tu la..x dpt bygkan abg k beli n bawak teddy bear yg besar tu..kelakar je..
rasenye tahun dpn bday roy jatuh bulan syawal plak kot..time tu da sah jadi isteri abg k..lg syiookk..
hahahha..

Blog Widget by LinkWithin