CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 17, 2009

..SELAMAT HARI RAYA..

**kad raya dari compeny**

**siap ade autograf lagi**

Salam bertemu sekali lagi..



harap ini entry yang terakhir aku wujudkan..banyak bende aku story hari ni..dulu bila ramadhan menjelang tiba..semua orang dok sebok ngan entry tentang ramadhan..


kini...


raya plak menjelang tiba..lagi bape hari je lagi..aku tau ramai yang da x sabar nak sambut raya,nak2 yang baru kahwin.pastinye 1 kelainan kan.yela tahun ni da beraya berdua..mane yang murah rezki tu da bertiga..mesti seronok kan..tahun ni mesti masing2 kene ikut n sambut raya kat rumah mak mertua dulu..memang berbeza..pastinye ade yang menangis sebab x dapat beraya kat rumah keluarga sendiri..





hari ni mesti ramai yang da start cuti n balik kampong kan..sebenarnye..ikutkan aku da halfday hari ni..tapi..dua orang dalam department aku da cuti..keje plak masih ada yang perlu di setlekan..maka aku cakap ngan Pn HOD biarla aku mengalah hari ni..kebetulan mood sangat baik hari ni sebab dpt banyak kejutan..maka aku teruskan kerja2 aku sampai sekarang.




lagi pon banyak mende aku nak update kt blog ni..maka teruskan je la buat kerja sampai kol 6 karang..xpe2..minggu depan aku masuk awal pastu aku berfoya2 la sbb xde sape2.Pn HOD plak cuti sampai 2 minggu..hooorrreeeyyy!!!




cerita pasal kampong..teringin nak balik kampong tp sedihla xde kampong..aku memang tinggal kat kampong pon..so kire balik kampong hari2 la kan..nak sampai rumah pon amik mase 45minit..jauh gak tu.hari ni nak rase macam balik kampong.caranye..aku akan singgah kt kapar cari hadiah untuk mak mertua n mak angkat sempena hari raya ni.untuk mak aku sendiri..awal2 lagi da belikan.so singgah sana sini.. da amik mase berjam2 kan.kire macam balik kampong gak la kan kalau da lebih 2 jam tu..macam ni la rupenye orang xde kampong..kasihan..
buat yang berada diperantauan juga..salam lebaran buat kalian semua.terutamanya ushop n easyou..


di kesempatan ini juga aku ingin:


  • mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
  • semoga perjalanan kalian selamat..pergi n balik..
  • jangan main mercun..BAHAYA!!!
  • berbelanja ikut kemampuan..JANGAN MEMBAZIR!!
  • kalau nak bagi duit raya..bole bagi..JANGAN MALU2!!
  • jangan makan lebih2..nanti GEMUK!!!
  • last sekali..aku mintak maaf bebanyak kalau entry2 or penulisan aku ada membuat hati kalian terguris n comment2 yang aku berikan ade menyinggung perasaan kalian juga..maafkan aku yeee...


sekian dulu..jumpa lagi raya ke 4 or ke 5 nanti erk..aku malas nak cuti lame2..nanti duit lagi bayak mengalir..sesi beraya akan di sambung pada hujung minggu..lagi pon kan raya sebulan.so bagi laluan kat kengkawan untuk beraya ngan orang tersayang..Assalamualaikum..

Mata kadang kala salah melihat....

Mulut kadang kala salah bercakap....

Hati kadang kala salah menduga......

Maafkan segala kekhilafan yang pasti ada....

Mohon Maaf Zahir dan Batin

**T.A.M.A.T**

8 comments:

aleena said...

selamat hari raya maaf zahir & batin..

Siti Hajar said...

selamat hari raya n hepi besday..
bestnya dpt teddy bear besar tu..(^^)

khairulhaya said...

aleena:
hai leena..salam lebaran juga buat kamu..roy pon same erk mintak maaf bebanyak klu ade salah n silap..:p

khairulhaya said...

siti hajar:
thanks dear..memang best pon.da lame teringin nak teddy bear tu n lebih bermakna sbb org tsayang yg hadiahkan..

selamat hari raya juga buat kamu;P

easyou said...

salam aidilfitri..

khairulhaya said...

easyou:
salam lebaran juga buat kamu easyou..

take care:p

~ thalhazlin ~ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat khairulhaya & tunang. Maaf Zahir Batin. & Happy belated birthday ;p

Ikhlas drp:
Thalha & Hazlin

Nurulhuda|Adlie said...

selamat hari raya &
happy birthday to you!!!!

mana la pulak tua baru 24, hehe..

happy kan dapat teddy besar :)

Blog Widget by LinkWithin