CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 12, 2009

~OLE-OLE DARI SARAWAK~

Hai..hai..hai..



jumpe lagi di entry ke 2 untuk ari ni..macam best plak luahkan isi hati pada blog sendiri..lagi pon kerja tengah x banyak ari ni,so aku mengula la untuk hiburkan hati..huhu..syioknyeee


pagi tadi sangat seronok bile kengkawan memberi sesuatu sebagai ole-ole sebagai tanda kenang-kenangan dari sarawak..untuk pengetahuan kalian..compeny tempat aku bekerja ni baru menganjurkan sukan..tapi tahun ni berlansung di Kuching,Sarawak..malam tadi mereka baru pulang..memang letih..sabtu pagi bertolak n petang ahad da kene pulang..dah la penat2 bersukan..balik hotel..mandi n bersiap untuk pulang..


**pasu n key chain**

**ikan terubuk masin**

**kek lapis sarawak**


kat atas ni antara yang aku dapat..syukur alhamdulillah..terima kasih kengkawan.pasu n key chain tu bole la aku jadikan koleksi..aku memang suke kumpul bende2 ni semua..x lame lagi bole buka muzium..ngeh..ngeh..ngeh..dasyat x aku???



bile cerita pasal sport day ni,teringat kisah 2 tahun lepas..aku rase tu la kali pertame n terakhir aku jejak kat Kuching tu..pasni kompom da x boleh kot..mana mungkin abg k mengizinkan aku pergi..sedihnye..meh aku tayang gambar aku 2 tahun lepas..sila la layan..





ni je la gambar yang dapat aku tempek kan..petang2 ni la nak buat problem..bole plak tetibe x bole upload..x pe la,lain tahun aku upload erk.dan yang lebih membanggakan bila sukan yang di adakan tiap2 tahun pasti akan keluar n terpampang dalam surat khabar..meh aku tunjuk bukti erk:-

**sila fahamkan okey**

sekian dulu laporan untuk hari ni..sehingga berjumpa lagi pada hari rabu..esok aku akan ke HKL lagi n seterusnye ke Sin Yin lagi..ngeh..ngeh..ngeh..rancangan sudah di atur..ada sesiape mahu kirim..sila hubungi aku okey..

**T.A.M.A.T**

3 comments:

NURUL said...

sedapnya kek lapis sarawak :)

khairulhaya said...

NURUL:
alamak..ni yg x sampai ati ni klu mak buyong yg mengidam nih..roy dpt xbnyk..nk banyak kene mintak kt darlee zuris..ngeh..ngeh..ngeh..mesti ade banyak..
sori erk mammy zuris..

smiley miley -____- said...

jalan2 di blog ini...
=D

Blog Widget by LinkWithin