CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 30, 2009

AKTIVITI BARU HUJUNG MINGGU..

HALOOOOOSSS!!!


Salam bertemu kembali selagi masa rehat aku ni sempat..maka aku nak taip sepantas kilat n halilintar..berharga babe mase rehat aku sekarang ni..bukan x moh update..tapi kadang time rehat tu sebok nak gi tapau la..nak beli bahan2 buat bungat telor la n macam2 lagi la aktiviti yang sewaktu dengannye..aku pon sangat terharu dengan keperihatinan kalian..ade gak yang perasan aku ni dah lame menghilangkan diri..terharu aku di buatnye..tapi yang pastinye aku x moh sedih2 time ni..



meh layan cerita aku..owh,berdasarkan title di atas..semenjak 2 menjak ni aku mula berjinak2 merapatkan diri dengan seorang mak andam ni..saje nak tengok perkembangan terbaru k.ita..beliau adalah mak andam aku time aku tunang dule n merangkap tylor aku gak la..memang best hantar baju ngan k.ita ni..cakap je fesyen ape..insyaallah dia boleh buatkan tapi yang problemnye lambat siap..sebab tu nak kene kejar die n kol selalu..dia ni pelupa..ala sama je ngan aku..huhu..lagi pon dulu masa bujang..k.ita pernah bekerja dengan man kajang..so korang tunjuk je design camne nak buat..harga pon ak2 la..maklumla masih lagi kawasan kampung kan..



sebelom ni aku pernah ajak k.ita pegi SSF..saje nak tengok isi kandungan SSF tu..ape yang best sangat..maka..minggu lepas lagi k.ita ada sms aku bagi tau yang hujung minggu nanti..maksud aku semalam..dia nak mengandam di wangsa maju,so balik boleh la singgah SSF kat kepong..huhu..bestnye..lagi pon boleh cari pengalaman tengok majlis kat tempat orang ni..



seperti dijanji kan..pagi ahad..kol 6.30am aku da bangun..excited la kake kan..habis sume aku kemas..basuh baju..sidai sekali..buat sarapan pagi..menyapu..baru aku bersiap..kol 8.30 pagi aku da siap..rupenye2 k.ita janji ngan aku kol 9.30.haru je jadinye..terpakse dok bawah kipas..kasik sejuk..xde la berpeluh2 pakai baju kurung..



okey..sampai rumah pengantin je kol 11 am..k.ita terus mengandam..x lame tu abg k kol..terpaksela mula kan lakonan..huhu..sebenarnye aku pegi sorok2..x moh abg k tau..kalau x..mesti la abg k marah kan/..korang tolong simpan rahsia aku ni erk..ingat!!biar pecah di perut..jangan pecah di mulut..pengantin yang k.ita make up kan ni comel orgnye..keje pon bagus..suaminye plak chef..untung budak ni kan..huhu..meh aku tayang sket erk gambar k.ita tengah touch up pengantin..meh layan..

**merpati 2 sejoli**

memang cun pengantin ni..tapi gambar die pakai gaun aku x sempat nak amik sebab pengantin da hilang time aku tengah tolong k.ita kemas barang2 dia..yang bset nye k.ita da banyak upgrade hasil keje dia..aksesori pon banyak gak yang baru2..x sabar nak gunakan khidmat mak andam ngan k.ita nanti..balik tu kol 5 baru gerak dari wangsa maju..naseb baik SSF masih bukak..xde beli pape pon..maklumla belom gaji tapi barang2 SSF ni memang mahal gak la..aku just beli riben n inti bunga..ni je yang murah...hak3..kasihan aku kan..

okeyla..aku nak mamam dulu..x sempat nak makan lagi ni..perot pon da berkeroncong..ghazal..dangdut sume ada..huhu..aku mohon mengundur diri..jumpe esok okey..

sekian..

**WASSALAM**

3 comments:

nURmALa mAZLan said...

cantik nyer mekap ni
sapa mekap nih

NURUL said...

make up sangat cantik. nurul suka. roy apa kabar? nurul kat sini sihat je. begitu juga baby raina :)

khairulhaya said...

nurmala mazlan:
hai..make up cantik erk..ala pengantin ni pon mmg da cntik orgnye..mak andam ni org kg roy gak..pakej ngan k.ita ni pon murah gak la..lg pon x bkira sgt orgnye..

NURUL:
alhamdulillah..roy pon sihat..baby mcm mane,kuat meragam x?bestnye da jadi ibu kan..owh make up ngan mak andam ni ok la..da up grade bnyk..berbanding dulu..roy pon suke..

Blog Widget by LinkWithin