CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 01, 2009

SAWAN ORANG MENGANDUNG..

Assalamualaikum..

hai..kembali bersiaran lagi hari ni dengan topik yang suam2 kuku..maklumla sekarang cuaca x menentu kan..eh ape aku mengarut ni..cerita kali nih xde la kene mengena sangat ngan aku..tapi tetap ade kaitannye..sebab ianya berkaitan ngan akak aku yang sorang ni..


first sekali aku nak tanye pada ibu2 mengandung..yang da lepas mengandung..maksud aku yang da bersalin la kan or yang ade pengalaman mengadung..pernah x kalian mengidam n sawan nak panjat pokok???cube ingat2 balik..akak aku yang sorang ni memang dari dulu suke panjat pokok pon..sampai la mengandung anak ke 3 ni pon masih gile nak panjat pokok..



kisahnye begini.memandang kan sekarang kat kampung aku sedang musim rambutan n buah2an..yang banyak kat rumah aku opkok rambutan je..ade la 7 pokok kot tapi x semua berbuah..aku ni nampak je ganas tapi gayat sebenarnye..lagi2 panjat pokok..nak dijadikan cerita..sabtu lepas akak aku ajak petik rambutan kat tepi rumah sebab da ranum sangat..tapi mase tu aku leka bakar sampah kt belakang rumah..maklumla dah semak sangat..bile aku datang je kt pokok tu cume nampak tangga..rupenye akak aku dah kat atas pokok..ya ampun..dah la tengah mengandung..usia kandungan beliau adalah 3 bulan kot..berani bebeno panjat2 pokok ni..kalau la laki dia nampak..kene marah la jawapnye..meh aku tayang sket erk gambar yang sempat aku snap..layaaannn..

**tarzan versi wanita mengandung**


**tada...ini lah hasilnye**

amacam???dasyat x akak aku nih..hak3..dan disebabkan aku ni gayat..maka aku jadi tukang kutip buah jela kat bawah pokok..habis gedebak gedebuk buah jatuh atas kepala n badan aku..dia yang kat atas pokok syok2 ketawa kan aku..hasil buah2 ni semua kami sedekahkan kat jiran tetangga n yang x bertangga pon kami bagi gak..rumah mak mertua masing2..termasuk la rumah abg k..

okey..cerita dah tamat..aku saje lepas gian setelah sekian lame x mengupdate..nak makan perut masih kenyang..tapi kang jap lagi kol 2 mule la berkeroncong balik perot aku ni..sekian dulu la erk..nak terjah blog orang lain plak..dah lame x meninggalkan comment kat blog orang nih..huhu..

aku chau dulu..esok2 aku update lagi erk..

sekian..

**T.A.M.A.T**

9 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

astaga, seriau kot i tgk kak u atas pokok tu, ish dah pasni jangan bagi lagi dia panjat pokok ataupun mendekati sebarang pokok yang ada, walaupun pokok bunga raya, hehe..

khairulhaya said...

nurulhuda:
hak3..susah klu org tgh sawan panjat pokok ni..roy pon terkejut gak tgk die tgh panjat pokok..nanti anaknye mesti teror panjat pokok gak macam die..s

so..jgn tiru aksi akak roy okey..

NURUL said...

biar betoi nie. tak takut ke? org mengandung mana leh panjat2 pokok, buat kerja berat. bahaya tu. nurul tak lah terasa mcm tu masa mengandungkan raina dulu.

fikaryna79 said...

uih..mmg dasat..tp jgn ganas2 sgt pesan akak..takut ryna..huhu..suh jg baby baik2 tau..

khairulhaya said...

NURUL:
untungla kakak roy tu nak takut..die memang jenis xleh dok diam..die geram kot tgk rambutan tu dah ranum sangat..

fikaryna:
kali ni dah masuk 3 kali mengandung..anak first dulu pon mcm tu..skrg anak sulong baru umur 2 tahun lebuh pon dah pandai ikut jejak langkah mak dia,panjat pokok..

mak borek ..anak rintik..(hihi..btol ke roy ckp nih???)

puan punyer said...

salam kenal..... ya Allah apa ke nama nehhh kompom ku kena rotan ngan mak klu wat gini huhu

khairulhaya said...

puan punyer:
salam kenal juga..huhu..ni pon mak roy x nampak.tp mak roy koman2 pon dia bebel je..

Dayu said...

berani sungguh akak roy ni
perrgghh!!
mmg berani..dah lah 3 bulan dah
alhamdullilah takde pape

khairulhaya said...

dayu:
alhamdulillah..mybe dah masuk mengandung kali ke 3..so kire pro la kot dayu..
dayu jangan ikut jejak langkah akak roy udah la..pening nnt uncit dayu tu.huhu..

Blog Widget by LinkWithin