CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 17, 2010

PAPER BAG OWH PAPER BAG!!

Assalamualaikum..

Salam bertemu kembali..ade sape2 rindu kat aku x?kalau rindu angkat tangan okey...owh..terharunye..ramai gak yang rindu kat aku erk..xpe2..terima kasih kalian..aku pon tersangatla merindui kalian2 semua..dah lame x mengupdate ni..jari jemari pon terase kaku mahu menaip secara pantas..

sedian maklumnye..disini aku ingin meminta bantuan kalian,kepada sesiapa yang ade menemui paper bag seperti gambarajah dibawah ini sila la kasi tau kat aku erk..tapi dengan syarat paper bag tersebut harusla berwarna kuning...maksud aku bunga kaler kuning..maklumlah..nak kenakan pada tema aku nanti kan..tapi........................ade ker paper bag bunga kaler KUNING tu???????sedihnye..harap2 ade la erk..

**sekadar gambar hiasan**



so..kalian dah lihat gambarajah diatas kan???sila perhatikan betul2..gambar ni aku cilok jup..so jangan marah owner gambar ni erk..aku pon dah lupe dari blog mane aku cilok..sory...aku nak paper bag mcm ni..cume kaler bunga tu je yg kaler kuning..


aku dalam kebuntuan dalam memilih paper bag yang sesuai dengan majlis & tema yang aku pilih nanti..jadi,pada kalian yang ade terlihat paper bag seperti yang aku inginkan..sila la beritahu dengan kadar secepat yang mungkin okey..kerjasama dari kalian amat la aku hargai..

untuk paper bag mak aku..aku mungkin akan d.i.y sendiri..nak tengok contoh x?meh layan gambarajah kat bawah ni erk..

**under constraction**

jadi..dengan rendah dirinya..aku memohon kepada bloger2 sekalian..sekiranya ade terlihat paper bag seperti yang aku mahukan..sila la cepat2 bagi tau erk..dah pening kepale ni memikirkan paper bag yg sesuai dgn tema aku nanti..yg penting harganye berbaloi2..

harap kalian sudi membantu sekaligus dapatla menyelesaikan permasalahan yang sedang melanda diri..terima kasih buat kalian semua,cayang u olls sekalian..

mmmmuuuaaahhhh3...

sekian..

**T.A.M.A.T**






15 comments:

~ thalhazlin ~ said...

dear, yang paper bag yang bunga- bunga tu, rasa tak ada yang warna kuning? ala- ala english style warna pink tu je ada.

yang paper bag brown tu, kat supermarket banyak jual. kat ole-ole manis pun boleh tempah.

good luck!

khairulhaya said...

~thalhazlin~
wuuuuaaarrggghhh..mane nak dapat paper bag yg cun melecun ni..pening..pening..tu la..da agak pon mmg xde kaler kuning..xpe la,pelan2 kayuh..

yang paper bag coklat tu roy beli kt pborong barangan plastik,dapat murah la..roy buat sdiri je kot..mahal la plak nk tempah2..hehehehhe

shaheeda said...

khairulhaya : salam.. sy beli paper english rose bag mcm tu la, murah.. kat nilai 0.40 je, 0.39 per pcs kalo beli 1000++, tak ikut tema pon, tema turqoise, paper bag bunga2 ;p

khairulhaya said...

shaheeda:
wsalam..tula,bab harga pon ramai yg ckp mcm tu..kire under budget lg la..tp tgk la nnt..kot2 aku design tbaru lg ke yg bole match ngan tema roy tu.

ape pon time kaseh la erk sudi bkongsi info..amat roy hargai..

AZIANA said...

kite baru pas g nilai3..hehe mmg xde colour tue..tp kan wak banyak pilihan la kat nilai 3 tue rasenyer ade yang colour kuning tp bukan yang mcm dalam gambo tue..lawa2 gak tau..g kat kdai thnk you

khairulhaya said...

Aziana:
alahai bile la nak gi nilai 3 tu erk..roy pon memang teringin nak masuk kedai thank you tu..

time kasih kerana sudi berkongsi info..thank you..i love u..heheh

basket_lab said...

jom tgk pper bg kt sini
www.basketlab.blogspot.com

~ thalhazlin ~ said...

roy, update arr blog. T_T

khairulhaya said...

~thalhazlin~
heheheh..xsangka ade peminat..nanti la erk..tgh xde idea nk buat entry ape.segala preparation pon da tgendala buat semetara waktu ni..sabar erk..

nanonano said...

oowhh tema english style larr..
cantek..
biasenye kat kedai deco2..ada la juai paper bag tu..
ape name kedai tu ekk..lupe da..
:P

khairulhaya said...

nanonano:
na..rindunye pada na..
nnt roy cari erk kt kdai2 deko..harap2 jumpe la yg bkenan..tq na..

ElyaElmo said...

awak tarok pae dlm paper bag tu nnt yee?

khairulhaya said...

elyaelmo:
awak..paper bag mane 1 yg dimaksudkan..klu paper bag coklat tu utk mak..mybe isinye air kotak N muffin..mgkn ade pertambahan tp xtau lg..
klu yg utk roy,mybe bunga telor,muffin,air kotak,gift & lolipop..

Miss Byo said...

paperbag grocery tu same r cam sy wat..hehehhe..cume skang ngah nak wat ntuk goodies kengkawan ngn pihak mendatang(belah laki)..hehhehe...jimat je gune grocery bag tu..

journey of a lady said...

awak..kt kilang ni ada byk paper bag plain kot2 berkenan...ada b2b yg boh dlm entry dia..saya tlg spread info jek ngeee

http://www.pph.com.my/paper.php

Blog Widget by LinkWithin